סופסוף הצלחנו לתפוש בזמן את השזיפים המיוחדים האלה מארץ לידתי, שמופיעים בארץ למשך שלושה שבועות, גג חודש. ובפעם הראשונה הכנתי אני את הפובידלו (ריבת שזיפים). הריבה יצאה טעימה שחבל על הזמן. אז כן, שרפנו קצת את הסירים, אך היה שווה כל רגע. בסופו של דבר הצלחנו גם לנקות את כל הסירים - הרבה סקוצ', ועזרת כל מה שבא ליד לעזרה, כולל ענפים מהגינה. אך מה שאתה אהבת, לפחות כמו את הפובידלו, זה לחתוך את השזיפים לחצאים ולהוציא את הגלעינים...
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה