זה
תמיד גורם לי לחייך איך ברגע שמבינים תובנה מסוימת לגבי החיים, לפתע רואים
סימנים מאשררים לכך שתובנה זו באמת מתאימה לנו כמעט בכל פעולה יומיומית
בחיינו...
הנה לכם מתכון לחלה (או ללחמניות)...
הפכתי שולחנות וכסאות למתכון המתאים לנו. ניסיתי כמה וכמה מתכונים - כולם טובים, אך לא היה אחד שתפש את כולנו. על הדרך גם הבנתי דברים מספר - למשל, קמח מלא, קמח כוסמין וקמח שיפון הם אכן קמחים מעולים ובריאים, אך אינם יכולים להכלל בחלה שלנו. אנחנו בעד הקמח הלבן - וכן, לקח זמן עד שהצלחתי להגיד זאת בקול רם..:)
בפועל, המתכון הנפלא מכולם, כזה שקל מאוד להכנה, מהר ונהדר, ויותר חשוב מכל, אחראי ללחמניות טריות וטיעמות, גם למחרת, היה הרבה יותר קרוב ממה שיכולתי לדמיין. לא עלה בדעתי אפילו לשאול את ריטה. וכמה שאני שמחה שהנושא בסוף עלה בינינו...
ועכשיו יש לנו חלה שלנו...
אם רק אזכור להזכיר לעצמי כי כל מה שאנחנו זקוקים לו אכן נמצא קרוב אלינו. כל מה שנשאר זה אך להבחין בו...
הנה לכם מתכון לחלה (או ללחמניות)...
הפכתי שולחנות וכסאות למתכון המתאים לנו. ניסיתי כמה וכמה מתכונים - כולם טובים, אך לא היה אחד שתפש את כולנו. על הדרך גם הבנתי דברים מספר - למשל, קמח מלא, קמח כוסמין וקמח שיפון הם אכן קמחים מעולים ובריאים, אך אינם יכולים להכלל בחלה שלנו. אנחנו בעד הקמח הלבן - וכן, לקח זמן עד שהצלחתי להגיד זאת בקול רם..:)
בפועל, המתכון הנפלא מכולם, כזה שקל מאוד להכנה, מהר ונהדר, ויותר חשוב מכל, אחראי ללחמניות טריות וטיעמות, גם למחרת, היה הרבה יותר קרוב ממה שיכולתי לדמיין. לא עלה בדעתי אפילו לשאול את ריטה. וכמה שאני שמחה שהנושא בסוף עלה בינינו...
ועכשיו יש לנו חלה שלנו...
אם רק אזכור להזכיר לעצמי כי כל מה שאנחנו זקוקים לו אכן נמצא קרוב אלינו. כל מה שנשאר זה אך להבחין בו...
תגובה 1:
הריח של החלות מגיע עד לחיפה!
תמיד משמח אותי שאתם נהנית ממתכונים שאספתי במשך השנים.
ועוד יותר מפתיע שדווקא מתכון פשוט כל כך יגבר על אינסוף מתכוני חלות שמסתובבים ברשת! עכשיו צריך להחליט אם לחלוק אותו עם שאר העולם.....התלבטות קשה...
הוסף רשומת תגובה