סופסוף הצלחנו לתפוש בזמן את השזיפים המיוחדים האלה מארץ לידתי, שמופיעים בארץ למשך שלושה שבועות, גג חודש. ובפעם הראשונה הכנתי אני את הפובידלו (ריבת שזיפים). הריבה יצאה טעימה שחבל על הזמן. אז כן, שרפנו קצת את הסירים, אך היה שווה כל רגע. בסופו של דבר הצלחנו גם לנקות את כל הסירים - הרבה סקוצ', ועזרת כל מה שבא ליד לעזרה, כולל ענפים מהגינה. אך מה שאתה אהבת, לפחות כמו את הפובידלו, זה לחתוך את השזיפים לחצאים ולהוציא את הגלעינים...



אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
תודה רבה על כך שהקדשתם מזמנכם להגיב על מה שכתבתי!
תגובתי אליכם תפורסם כתגובה לפוסט, בהמשך לתגובתכם, כך שאנא תחזרו לקרוא אותה.
תודה רבה..:)
Hi there! I am glad you took a moment to comment!
Please notice that if you ask me a question in the comments section, then I answer it in the comments section...so don't forget to check back! Thank you for stopping by!