אותו המכשיר (מלקחיים-tongs), אך דרגת הקושי עולה. הפעם אתה מעביר אגוזי פקאן (מהעץ שלנו) בין שתי קערות מקרמיקה, מה שדורש מבחינתך יכולת איזון ותמרון כדי להביא אותן בבטחה לשטיח (ראה גם מלקחיים-1, מלקחיים-2, מלקחיים-3).
תודה רבה על כך שהקדשתם מזמנכם להגיב על מה שכתבתי! תגובתי אליכם תפורסם כתגובה לפוסט, בהמשך לתגובתכם, כך שאנא תחזרו לקרוא אותה. תודה רבה..:)
Hi there! I am glad you took a moment to comment! Please notice that if you ask me a question in the comments section, then I answer it in the comments section...so don't forget to check back! Thank you for stopping by!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
תודה רבה על כך שהקדשתם מזמנכם להגיב על מה שכתבתי!
תגובתי אליכם תפורסם כתגובה לפוסט, בהמשך לתגובתכם, כך שאנא תחזרו לקרוא אותה.
תודה רבה..:)
Hi there! I am glad you took a moment to comment!
Please notice that if you ask me a question in the comments section, then I answer it in the comments section...so don't forget to check back! Thank you for stopping by!